ZenNature welkom


Vitaliteit tijdens de thuiswerkdag! 
Ben je HR professional, (team) manager, directeur of bestuurslid van een personeelsvereniging. Bij ZenNature ben je aan het juiste adres als je met jouw team of collega's in beweging wilt komen. De oefeningen zijn simpel, effectief en voor alle deelnemers toegankelijk. Ervaring met de oefeningen is niet nodig. 


De Thuiswerk Energizer! 
Deze korte online les van 25 minuten is ontwikkeld om gezellig samen met jouw team online te bewegen, kom van je stoel! En even iets anders samen doen met je collega's, dan alleen vergaderen. De oefeningen zijn simpel, effectief en gericht op ontspanning van de schouders, nek en rug. Iedereen kan meedoen. Het betreft geen yogales of zwetende workout maar rek en strek oefeningen die nek, schouders en rug ontspannen en zo klachten voorkomen. Meer info>>


Klanten van ZenNature in 2020/2021
Ministerie van Buitenlandse Zaken, ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, ministerie van Financiën, Vereniging Nederlandse gemeenten, JGZ Breda, Swiss RE, Nationaal Archief, Seepje, ministerie van Algemene Zaken, Woonbond, Movisie, Stichting studeren en werken op maat, yogastudio Balanzs.

Simpel en effectief bewegen tijdens de werkdag                  
Echt doen!  
E-mailen
Bellen
Map