Over ZenNature

In 2000 startte ik met mijn eerste kantoorbaan. Nog geen zes maanden later had ik ook mijn eerste afspraak met de fysiotherapeut vanwege klachten rond mijn nek, schouders, boven rug en rechterarm. Ik merkte bovendien dat ik steeds luier werd van heel de dag zitten, na het werk ging ik gewoon nog even door met zitten, maar dan op de bank. Tijd om in te grijpen! Na een aantal sportopleidingen startte ik naast mijn communicatie en marketing werkzaamheden op kantoor, een tweede carrière als sportdocent

Ik werkte in bedrijfsfitness centra van o.a. het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ANWB. Hier heb ik vele jaren mensen begeleid met fysieke klachten ontstaan o.a. door langdurige werken achter een computer en te weinig beweging. De begeleiding bestond uit het verzorgen van sportlessen, individuele begeleiding met op maat gemaakte fitness programma's, yogalessen en advies over lifestyle.

In 2015 zei ik gedag tegen mijn vaste kantoorbaan en maakte ik de stap naar yogastudio Balanzs. Hier begeleid ik de afgelopen jaren mensen die behoefte hebben aan meer ontspanning, burn out klachten hebben en/of veel stress ervaren door middel van ayurvedische behandelingen en advies. Sinds juli 2020 hebben mijn kennis, ervaring en passie vorm gekregen in ZenNature. Hier komt voor mij alles samen. 

Met bovenstaande achtergrond begrijp ik goed welke fysieke en mentale klachten kunnen ontstaan bij langdurig werken achter een computer zowel thuis als in een kantoor omgeving. Ik bied begeleiding om klachten te verminderen en relaxter & energieker door het leven te gaan.

Wees welkom voor een proefles!

Iris Kester

Opleidingen

2020 Yin/ Yang yoga teacher training  bij Balanzs
2010- heden diverse meditatie en stilte cursussen bij Art of Living
2019 Opleiding Healing & bewustwording bij Levenscollege
2017 Opleiding Wellness masseuse bij Wellness instituut
2015 Opleiding Ayurvedische marma therapeut bij Art ofLiving
2012 Opleiding nima marketing A
2012 Wim Hof - Iceman methode bij Wim Hof
2005-2012 diverse marketing en communicatie opleidingen
2005-2006 Club Yoga en Club Power instructeur

2005-2010 Jaarlijkse Vipassana stilte meditatie retraites
2004 Vinyasa Yoga teachertraining  bij YogaMoves
2003 Opleiding Fitnessdocent bij Fitvak
2001 Opleiding Aerobic docent bij Aerobic World
1999 HBO Opleiding Culturele Maatschappelijke vorming
1994 Reiki Tera Mai healing systeem I & II


Naast ZenNature ben ik eigenaresse van duurzame webwinkel www.bloomyogatassen.nl 

Simpel en effectief bewegen tijdens de werkdag                  
Echt doen!  
E-mailen
Bellen
Map