Reacties van deelnemers


Ellen Bouwhuis - Online specialist bij Ministerie van Financiën
De Thuiswerk Energizer
"Met een aantal collega’s van het Ministerie van Financiën heb ik de online ‘Thuiswerk Energizer’ van Iris gevolgd. Ze heeft al ruim 10 jaar ervaring met diverse technieken op het gebied van yoga, meditatie, Tai Chi en dat merk je meteen. Het is heerlijk om haar diverse sessies te volgen. Door met haar rek-, strek- en ademhalingsoefeningen de dag te beginnen heb ik daar de hele dag profijt van: Lichamelijk: soepeler nek en schouders. ✅ Mentaal: gehele dag meer focus. ✅ Je hebt niks nodig om mee te kunnen doen: geen yoga ervaring, geen sportkleding of matje. Iedereen kan meedoen en het draagt indirect daardoor ook bij aan teambuilding. De diverse collega’s waren net als ik heel enthousiast. Ik kan het daarom echt iedereen aanraden!"
 


Minke - financieel adviseur ministerie van Buitenlandse Zaken
De Thuiswerk Energizer
"Samen met collega's doe ik wekelijks mee aan de Energizing sessies van Iris. Gewoon online, thuis, achter de computer. Een hele welkome break van 20 minuten tijdens het werk. Even niet in elkaar gedoken achter de computer, maar met simpele doch heel effectieve oefeningen even helemaal "los" komen en weer energie krijgen om verder te werken. Een echte MUST voor elke organisatie die oog heeft voor z'n personeel."


Mascha Westgeest - programmamanager Spirit4you
De Thuiswerk Energizer
"Onlangs heb ik een Thuiswerk Energizer bij Iris gevolgd. Mijn hele dag zat bomvol online meetings en het was een verademing om deze Energizer van 30 min te volgen. Iris voelt als geen ander aan waar de groep behoefte aan heeft en kan op afstand én online in 30 minuten je weer helemaal fris en fruitig laten voelen door je oefeningen te laten doen waar geen matje of sportfit outfit aan te pas hoeft te komen. Das wel zo handig als je daarna weer een meeting in moet ;) Ik raad t iedereen aan. Na zo’n sessie ben je weer helemaal scherp en energiek. Heerlijk!"


Christa Noels - Operations manager Benelux - Swiss RE
De Thuiswerk Energizer
"Wat een fijne digitale Thuiswerk Energizer! Kost niet veel tijd en weinig inspanning, maar wel resultaat. Na een sessie van 25 min weer lekker opgeladen en met ontspannen schouders, nek en rug verder kunnen werken. En Iris geeft de Energizer heel leuk op een open manier en de instructies zijn heel duidelijk. Een aanrader!"


Nina Krockow - projectmanager Mind4Share
De Thuiswerk Energizer
"Wat een heerlijke traktatie voor jezelf. Ik voelde me na de Thuiswerk Energizer sessie van Iris helemaal leeg in mijn hoofd en los in mijn lijf. Een geweldige ervaring in een mum van tijd. Gun je nek, rug en schouders een actieve time-out en geef je lijf een boost als je veel achter de PC werkt. Het is gezond voor lichaam en geest. Iris Thuiswerk Energizer is een heerlijke afwisseling tijdens mijn kantoordagen."


Kijk ook op LinkedIn >>


Simpel en effectief bewegen tijdens de werkdag                  
Echt doen!  
E-mailen
Bellen
Map